۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روند افزایش نسبی دما در خراسان رضوی از روز شنبه | پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق طی امروز و فردا (۲ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۳۰۶
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
روند افزایش نسبی دما در خراسان رضوی از روز شنبه | پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق طی امروز و فردا (۲ فروردین ۱۴۰۳)
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از روز شنبه روند افزایش نسبی دما در سطح استان آغاز می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

زهرا آهنگرزاده در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی خراسان رضوی، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌های آینده‌نگری و تصاویر ماهواره‌ای برای ساعات بعدازظهر امروز تا فردا اوایل وقت به ویژه برای نیمه شمالی و شرقی استان، رگبار باران و رعدوبرق را پیش‌بینی می‌کنیم.

وی افزود: برای بعدازظهر امروز در مناطقی از استان خصوصا مناطق بادگیر جنوب، وزش باد شدید و گردوخاک با احتمال کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید را شاهد هستیم. از فرداشب مجددا بر میزان ابرناکی در استان افزوده شده و برای روز شنبه به طور موقت در پاره‌ای از نقاط استان رگبار باران و رعدوبرق با احتمال تگرگ را شاهد خواهیم بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: طی این مدت برای بعدازظهر امروز تا فردا پایان وقت و همچنین روز شنبه، آبگرفتگی معابر و جاری شدن رواناب در نواحی فوق‌الذکر دور از انتظار نیست.

آهنگرزاده بیان کرد: از نظر دمایی امروز دمای هوا نسبت به روز گذشته خنک‌تر شده است. روز شنبه مجدد روند افزایش نسبی دما در سطح استان آغاز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در مشهد نیز امروز و امشب تا صبح فردا برای پاره‌ای از نقاط رگبار باران با احتمال رعدوبرق را پیش‌بینی کردیم. روز شنبه انتظار داریم از ظهر به بعد شرایط رگبار و رعدوبرق را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->